Nå smelter Google Wallet og Android Pay sammen i en felles tjenesteplattform fra teknologigiganten. I følge Google skal samlingen av betalingsteknologi gjøre brukeropplevelsen enklere, tryggere og mer konsistent, og skal være resultatet av det siste årets utvikling, går det frem av et blogginnlegg publisert 8. januar av Pali Bhat, VP for betalingsløsninger i Google.

Slapp nyhet i blogginnlegg

– Vi er svært glade over å kunne annonsere at vi endelig bringer sammen alle våre forskjellige betalingsløsninger, inkludert Adroid Pay og Google Wallet, i en felles løsning kalt Google Pay, uttaler Bhat i innlegget.

– Om brukeren har kjøpt en app i Google Play, brukt Chrome til automatisk å fylle ut betalingsinformasjon eller – der det har vært tilgjengelig – handlet dagligvarer med Android Pay, så har vedkommende opplevd noen av måtene Google bistår med betalingsløsninger både på nett og i butikker. Det er slike transaksjoner som nå samles under samme paraply, skriver VP’en.

Google Pay

Tilgjengelig allerede

Google Pay er allerede tilgjengelig på kjente nettsteder og apper som Airbnb, Dice, Fandango, HungryHouse, med flere. Selskapet oppfordrer utviklere til å ta i bruk løsningen, og tilbyr også egne partnere for betalingstransaksjoner som skal gjøre integrasjon enda enklere.

– Med Google Pay skal utsjekk med forhåndsutfylt betalingsinformasjon foregå i en svært enkel og trygg prosess. I løpet av de neste ukene vil brukere se Google Pay i nettbutikker, fysiske butikker og gjennomgående i Google-produkter, i tillegg til vennebetaling i utvalgte geografiske områder, fremgår det av blogginnlegget.

– Å samle alt i ett varemerke er bare første steg for Google Pay. Vi er spente på å vise fortsettelsen, avslutter Pali Bhat.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her