På to år har mediebyrået iNord i Tromsø økt med til sammen fem nye stillinger innen innholdsproduksjon, strategi og konseptutvikling. Ida Caspersen Ramberg (28) kommer fra mediehuset iTromsø der hun har jobbet som journalist i seks år. Hun har også erfaring fra Nordlys, Dagbladet og TVTromsø.

Økt etterspørsel

– Vi opplever en økende etterspørsel etter våre tjenester og styrker oss nå ytterligere med en innholdsprodusent. Vi er svært glade for å ha Ida på laget og med dette skal vi sørge for at både økt kapasitet og raskere levering. Ida har lang erfaring fra journalistikkken, og vet hva publikum ønsker og trigges av, sier daglig leder Are Bessesen i iNord.

Ida C. Ramberg
GLEDER SEG: Ida C. Ramberg ser fram til å sette ord på kundenes historier.

Ida C. Ramberg kommer Tromsø, og er utdannet journalist fra Høgskolen i Bodø, og har studert kunsthistorie ved Københavns Universitet.

– Jeg gleder meg til å fortelle våre kunders historier til et større publikum. Godt innhold skaper engasjement, troverdighet og tillit, og å bruke godt innhold i markedsføring gir gode resultater, sier Ida Ramberg.

Tilfører spisskompetanse

Gjennom den nye ansettelsen kan iNord og mediehusene i Polaris Media Nord-Norge tilby kundene ytterligere spisskompetanse på innholdsmarkedsføring. Totalt fem personer jobber nå med innholdsmarkedsføring i iNord.

Ida C. Ramberg begynte 1. januar og er allerede i gang med innholdsproduksjon for flere kunder. Hun skal primært jobbe med tekster til alle typer plattformer, fra sosiale medier, nettsider, artikler og nyhetsbrev.

 

STYRKER LAGET: Mediebyrået iNord AS styrker laget og ansetter journalist Ida C. Ramberg (28).

Mediebyrået iNord består nå av konseptutvikler Marius Karlsen, daglig leder Are Bessensen, innholdsprodusent Ida Ramberg, innholdsprodusent foto/video Tom Benjaminsen, innholdsprodusent foto/video Trond Tomassen, konseptutvikler Camilla Solheim og key account manager Richard Sørensen.

iNord er et selskap i Polaris Media Nord-Norge, og har kontor i Tromsø. iNord jobber for mediehusene iTromsø, Harstad Tidende, VOL, Framtid i Nord, Folkebladet og Altaposten.

For mer informasjon: kontakt Ida Ramberg (tel 916 64 734) eller Are Bessesen (tel 905 14 021)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her